Στην επιλογή του Ολυμπιακού να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Όμηρο Νετζήπογλου, αναφέρθηκε η ιστοσελίδα “Basketball Sphere”.
“Σύμφωνα με πολλά MME, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει 150.000 ευρώ στην ΑΕΚ, ενεργοποιώντας τη ρήτρα στο τρέχον συμβόλαιο του Νετζήπογλου, το οποίο ισχύει έως το 2027. Ως αντάλλαγμα, ο σύλλογος του Πειραιά εξασφαλίζει στον παίκτη συμβόλαιο 2+1+1 ετών, με τις συνολικές απολαβές να αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ σε διάστημα τεσσάρων σεζόν”, γράφει το εν λόγω site.
“Η μεταγραφή οριστικοποιήθηκε μετά από αρκετές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη και του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Νετζήπογλου πολύ πριν από το Final Four της EuroLeague”, προσθέτει.
