Στο… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Οτούρου, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Βετάκης μέσω της εκπομπής “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.
“Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει τον Οτούρου ψηλά στη λίστα του, είναι η πρώτη του επιλογή για τη θέση «5», και παρότι από την πλευρά του Ολυμπιακού επίσης εξετάζεται και παρακολουθείται στενά το θέμα του, η αίσθηση που έχω είναι ότι θα ισχύσουν τα συμβόλαια και η Χάποελ είναι πολύ σκληρή και αδιάλλακτη όσον αφορά οποιοδήποτε σπάσιμο συμβολαίου”, σημείωσε.
“Εγώ στέκομαι πάντα στους κανονισμούς, μερικές φορές έχω πέσει έξω, αλλά πηγαίνω επί της αρχής. Ποια είναι η αρχή; Ότι υπάρχει συμβόλαιο χωρίς όρο. Από την πλευρά της Χάποελ είναι κάθετοι, ότι δεν πρόκειται ούτε 1 στο εκατομμύριο να σπάσει το συμβόλαιο. Επομένως η περίπτωση του Οτούρου δεν θα ευοδοθεί ούτε για τον Παναθηναϊκό που τον έχει στα ραντάρ του, ούτε για τον Ολυμπιακό που επίσης εξετάζει την περίπτωση, την παρακολουθεί και θέλει να κάνει το χτύπημα και να τον πάρει”, προέβλεψε.
Δείτε όλη την εκπομπή:
