Τι γράφουν στη Σερβία για το ξέσπασμα του Ματίας Λεσόρ – Σε ποιους απευθυνόταν

Advertisement

Τη χθεσινή ανάρτηση του σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ στα social media, σχολίασε η σερβική ιστοσελίδα “Meridian Sport”.

“Ο Ματίας Λεσόρ είναι παρορμητικός στο γήπεδο και πάντα τα δίνει όλα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα social media. Όταν νιώθει την ανάγκη, θα γράψει ό,τι σκέφτεται χωρίς δισταγμό και χωρίς φιλτράρισμα. Για άλλη μια φορά, δεν μπόρεσε να μείνει σιωπηλός στα σχόλια που δέχεται, οπότε απάντησε συναισθηματικά σε όλους όσους πιστεύουν ότι όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον ανάγκασε να χάσει τη μισή σεζόν, δεν θα είναι πλέον ο ίδιος παίκτης”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

“Ο Γάλλος θυμήθηκε την περίοδο που πήγε στην Παρτιζάν, καθώς και την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό. Αποδείχθηκε ότι λόγω όλης αυτής της κατάστασης, των σχολίων και της απάντησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχασε την πτήση του. Έτσι εκνευρίστηκε ο Λεσόρ. Αν και συνοπτικός, ξεκαθάρισε τι σκέφτεται για όσους δεν πιστεύουν σε αυτόν”, καταλήγει.

Περισσότερα