Για εξελίξεις στο “φλερτ” ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντέβιν Μπούκερ, κάνει λόγο ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ.
“Ακούω ότι ο Ντέβιν Μπούκερ πλησιάζει στον Ολυμπιακό! Ο ελληνικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Μπούκερ. Απ’ όσο γνωρίζω, η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά αν ο Μπούκερ δεν λάβει σύντομα άλλες μεγάλες προσφορές, αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.
Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της EuroLeague, πήρε μέρος φέτος σε 28 ματς της κορυφαίας διοργάνωσης, μετρώντας κατά μέσο όρο 14,9 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26,2 λεπτά ανά παιχνίδι.