Τον παίκτη που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού ενόψει του φετινού καλοκαιριού, αποκάλυψε η ιστοσελίδα “Basketnews.com”.
Το γνωστό site ανανέωσε τον πίνακα με όσους βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου, όπως επίσης και εκείνους που είναι στόχοι κάθε ομάδας της EuroLeague. Σε ό,τι αφορά στους “ερυθρόλευκους”, στους στόχους για την offseason έχει συμπεριληφθεί ο γκαρντ/φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια, Αϊζάια Κορντινιέ.
Ο 28χρονος άσος που φημολογείται πως θα αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα μετά από τέσσερις σεζόν, φέτος έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 12,0 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ σε 26,9 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Παράλληλα, εκτελούσε με ποσοστό 56,8% από το δίποντο, με 27,7% από το τρίποντο και με 79,8% από τη γραμμή των βολών.
