Τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε ό,τι αφορά στον σέντερ της Μονακό, Γιώργο Παπαγιάννη, σχολίασε η ιστοσελίδα “Mozzart Sport“.
“Πρόσφατα ο Γιαννακόπουλος είπε ότι θα προτιμούσε να επιλέξει άλλη λύση. Ο Παπαγιάννης τον εξόργισε όταν έφυγε από την Αθήνα το καλοκαίρι του 2023 λόγω της πρόσκλησης της Φενέρμπαχτσε. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού έκανε στη συνέχεια μια από τις περίφημες οργισμένες ομιλίες του. Κατέκρινε τον Παπαγιάννη ότι έφυγε λόγω της διαφοράς των 200.000 ευρώ, λέγοντας ότι δεν παίρνει αποφάσεις μόνος του, αλλά ακούει τους γονείς του για όλα”, γράφουν οι Σέρβοι.
“Παρόλα αυτά, τον συγχώρεσε. Και έχει ήδη πει δημόσια ότι, αν και προσωπικά δεν θα τον αποκτούσε, δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα αν ο Εργκίν Αταμάν κρίνει ότι ο εκλεκτός είναι ο Παπαγιάννης. Φαίνεται ότι αυτό ακριβώς συνέβη. Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο σέντερ φέρεται να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να αντικαταστήσει στην ομάδα τον Τίμπορ Πλάις, το συμβόλαιο του οποίου λήγει”, σημειώνουν.
