Δηλώσεις για τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Μονακό έκανε ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, στην κάμερα του Amerikanos24TV.
“Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Μονακό. Ήταν εξαιρετικοί χθες το βράδυ. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Ήταν πολύ επιθετικοί και ξέραμε ότι θα ήταν τόσο επιθετικοί, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Επιθετικά δυσκολευόμασταν. Πολλά λάθη, άσχημα ποσοστά και μικρός αριθμός ασίστ, που ήταν χαμηλός για εμάς αν το συγκρίνεις με το υπόλοιπο της σεζόν. Αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Μονακό. Αυτοί μας έκαναν να παίξουμε τόσο άσχημα. Και αυτό είναι όλο. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε”, τόνισε.
“Σε είδα να γυρνάς προς έναν από τους συμπαίκτες σου και να του λες «δώσε μου την μπάλα». Ήθελες περισσότερο την μπάλα χθες; Ένιωσες ότι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούσαν να σε σταματήσουν και ότι οποιοσδήποτε άγγιγμα της μπάλας στο ζωγραφιστό θα το μετέτρεπες σε πόντους;”, ήταν το επόμενο ερώτημα που δέχτηκε, με τον Μιλούτινοφ να απαντά: “Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό”.