Σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament”, απάντησε ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.
Για τον παίκτη από άλλη ομάδα που θα ήθελε να έχει για συμπαίκτη, είπε: “Μάλλον θα έλεγα τον Φρανκ Ντιλικινά. Είναι από τους κολλητούς μου και θα ‘θελα πολύ να παίξω μαζί του. Αλλά είναι πολλοί, βλέπω πολλά ονόματα. Θα ‘θελα να ξαναπαίξω με τον Κέβιν Πάντερ, με τον Ζακ (σ.σ. ΛεΝτέι).
Κληθείς να αποκαλύψει την πιο “καυτή” έδρα στην Ευρώπη, εξαιρουμένου του ΟΑΚΑ, ο Λεσόρ επέλεξε αυτήν της Παρτιζάν.
🔥 «Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες προπονήθηκε με την ομάδα κι αν καταλάβω πως μπορεί να παίξει και να κάνει εμφάνιση στο γήπεδο θα τον αφήσω να το κάνει».
Εργκίν Αταμάν για τον Ματίας Λεσόρ ☘️
Λίγες μέρες πριν το Final Four της Euroleague, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού… pic.twitter.com/XlQlOIACLF
— Stoiximan (@Stoiximan) May 20, 2025
