Βισνιάουσκας: «Ανάλογα με το αν και το πώς θα χάσει στο Final Four, θα έβλεπα τον Παναθηναϊκό σε FIBA, ΝΒΑ, ή… Ασία του χρόνου»

Advertisement

Τη δική του άποψη για τις ομάδες στις οποίες πιθανή αποτυχία στο Final Four θα προκαλέσει αλλαγές, εξέφρασε ο Ρίτις Βισνιάουσκας στο “Urbonus Q&A“.

“Ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο με τον οποίο θα έχανε, θα μπορούσα να δω τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην FIBA, στο ΝΒΑ, ή στην ασιατική ομοσπονδία μπάσκετ για την επόμενη σεζόν”, είπε ο Λιθουανός.

“Αν πρόκειται για μια απλή απάντηση στο ποιος θα αλλάξει προπονητή ή θα αλλάξει το ρόστερ αν χάσει, ο Ολυμπιακός ακούγεται πιθανότατα ως η σωστή. Αλλά αν συζητάμε ποιος σύλλογος θα αλλάξει ολόκληρο το τοπίο του ευρωπαϊκού μπάσκετ αν δεν κερδίσει, τότε είναι ο Παναθηναϊκός”, τόνισε.

Δείτε την εκπομπή του Basketnews.com:

Περισσότερα