Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Stoiximan GBL, κλήθηκε να σχολιάσει ο Σάσα Βεζένκοβ μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ.
“Θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά. Ξέραμε ότι και η ΑΕΚ έδωσε μεγάλη μάχη στο Final Four. Θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε αν και είχαμε κάποιες απουσίες. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι κάναμε μια προπόνηση ενόψει του Final Four γιατί λείπανε πέντε παίκτες σήμερα”, δήλωσε.
“Όσοι παίξαμε, δώσαμε το 100% με εξαίρεση λίγο το 2ο δεκάλεπτο, παίξαμε καλά και στην επίθεση και στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός μάς κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα, έχει δίκαια το πλεονέκτημα. Για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Αλλά αυτό είναι πιο μετά, προέχει το παιχνίδι με την Μονακό, να συγκεντρωθούμε και να είμαστε στο 100%”, τόνισε.