Ολοένα και περιορίζονται οι πιθανότητες παραμονής του Νίκολα Μίροτιτς στο έμψυχο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.
“Σύμφωνα με την «La Prealpina» υπάρχουν νεότερα στον τομέα των αποχωρήσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Νίκολα Μίροτιτς, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Οφέρ Γιανάι. Ο Μίροτιτς μπορεί να κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Μιλάνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει καμία διάθεση να φύγει από την ιταλική ομάδα”, γράφει το “Backdoor Podcast”.
Τη φετινή σεζόν ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα έλαβε μέρος σε 30 παιχνίδια της EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 17,7 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ σε λίγο παραπάνω από 27 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.