Ναν για τον παίκτη που ήθελε στον Παναθηναϊκό: «Ήμουν πολύ υπέρ του να τον φέρουμε»

Σε ερώτημα σχετικά με το αν λειτουργεί ως “φάρος” για άλλους Αμερικανούς, προκειμένου να έρθουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους στην EuroLeague, απάντησε ο Κέντρικ Ναν μιλώντας στο “EuroLeague & Friends Podcast”.

“Ναι, φυσικά είμαι. Όχι μόνο εγώ όμως. Ο Σέιν (σ.σ. Λάρκιν) παραδείγματος χάρη. Όταν ήμουν στο NBA έβλεπα τι έκανε εδώ ο Σέιν και σκεφτόμουν «ΟΚ, υπάρχει μια ευκαιρία και μια προοπτική εκεί». Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι ξεκίνησε με εκείνον κι εγώ συνεχίζω τώρα την παράδοση. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που ήρθαν φέτος στην EuroLeague, στους οποίους μίλησα και κατά κάποιον τρόπο τους έπεισα να έρθουν και να δουν”, υπογράμμισε.

Advertisement

“Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ είναι ένας από αυτούς. Του μιλούσα συνέχεια πέρσι και του έλεγα «αδερφέ έλα, πρέπει να το δοκιμάσεις». Γιατί είχαμε μια καλή σύνδεση όταν παίζαμε μαζί στους Λέικερς. Πήγε πρώτα στην Μακάμπι και όταν τραυματίστηκαν κάποιοι από τους ψηλούς μας ήμουν πολύ υπέρ του να τον φέρουμε εδώ”, αποκάλυψε.

Περισσότερα