Όργιο φημών για Μονέκε: «Είναι το πιο αξιοσημείωτο όνομα στη λίστα»

Για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νιγηριανού φόργουορντ της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε, κάνει λόγο η ιστοσελίδα “Telesport”.

“Η Μπαρτσελόνα δείχνει ταραχώδης από την αρχή της φετινής σεζόν, με λιγότερες ταλαντώσεις στη διάρκειά της, ωστόσο κάτι πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο ξεκινώντας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το “Culemania”, ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια”, γράφουν οι Σέρβοι.

Advertisement

“Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται επαρκής αντικατάσταση και ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι πρώτος στη λίστα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, διάφορα ονόματα κυκλοφορούν σε portals και μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Ντάνιελ Οτούρου. Ο Χασιέλ Ριβέρο παίζει όλο και καλύτερα, τα παιχνίδια που κάνει στη Μακάμπι δεν περνούν απαρατήρητα, ίσως και η Μπαρτσελόνα να σκέφτεται προς αυτή την κατεύθυνση”, προσθέτουν.

“Το πιο αξιοσημείωτο όνομα στη λίστα είναι, ωστόσο, ο Τσίμα Μονέκε, λόγω του ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Η ζήτηση είναι μεγάλη, επομένως η Μπαρτσελόνα πρέπει να προετοιμαστεί καλά για ένα τέτοιο εγχείρημα”, σημειώνουν.

Περισσότερα