«Δεν θεωρώ ότι η διαφορά που υπάρχει είναι τέτοια που θα αποτρέψει τη συμφωνία»

Για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Τζέντι Όσμαν με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.

“Πολύς κόσμος ρωτάει για τον Όσμαν. Νομίζω ότι θα είναι η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πληροφορίες που έχω όσον αφορά τις απαιτήσεις του Όσμαν, είναι ότι είναι κάπως υπερβολικές”, σημείωσε.

Advertisement

“Ο Όσμαν είναι ξεκάθαρο ότι έχει υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι ένα συμβόλαιο αρκετά μικρό σύμφωνα με το βιογραφικό του και την καριέρα του μέχρι τώρα. Ταυτόχρονα έχει αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στον Παναθηναϊκό. Εμένα με έχει διαψεύσει, δεν περίμενα ότι θα παίξει τόσο καλά, είναι εντυπωσιακός στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό”, τόνισε.

“Βλέποντας, όμως, παράλληλα και τα χρήματα που κινούνται στην αγορά και μέσα στον Παναθηναϊκό, η πλευρά του Όσμαν έχει ζητήσει ένα ποσό το οποίο είναι αρκετά υψηλό. Για να μην κινδυνολογούμε και μην ανησυχεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θέλει τον Όσμαν να μείνει, νομίζω ότι θα βρεθεί η λύση. Δεν θεωρώ ότι η διαφορά που υπάρχει είναι τέτοια που θα αποτρέψει τη συμφωνία”, ανέφερε.

Δείτε όλη την εκπομπή:

Περισσότερα