«5 οι τρανταχτές απουσίες από το top-25 της EuroLeague»

Τις πέντε σημαντικές απουσίες από τη λίστα με τους κορυφαίους 25 παίκτες στην ιστορία της EuroLeague, παρουσίασε το “Βackdoor Podcast”.

Ο Στέφανο Σανάλντι συμπεριέλαβε στους “αδικημένους” τον βετεράνο γκαρντ της Μονακό, Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι πρώτος σε ασίστ και πρώτος στα κλεψίματα. Ακολουθεί ο αδικοχαμένος, Αλφόνσο Φορντ, ο οποίος είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην ιστορία της EuroLeague στη στατιστική κατηγορία των ριμπάουντ, ήταν εκτός των επιλογών.

Advertisement

Εκτός 25άδας έμεινε ο Μαυροβούνιος MVP της σεζόν 2021-22, Νίκολα Μίροτιτς, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Φελίπε Ρέγιες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι τέταρτος ριμπάουντερ όλων των εποχών και έχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση του τροπαίου.

Περισσότερα