Δύο «βαρβάτα» ονόματα στην έξοδο από τους Μπόστον Σέλτικς

Advertisement

Διατεθειμένοι να προβούν σε δραστικές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι σε επίπεδο ρόστερ, εμφανίζονται οι Μπόστον Σέλτικς.

“Θα προσπαθήσουν να κάνουν trade κάποιους παίκτες κάποια στιγμή. Τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια που η λίγκα θεωρεί πως θα προσπαθήσουν να ανταλλάξουν, είναι αυτά του Κρίσταπς Πορζίνγκις και του Τζρου Χόλιντεϊ”, ανέφερε ο Αμερικανός ρεπόρτερ, Τζέικ Φίσερ.

Υπενθυμίζεται πως οι Σέλτικς έχουν το τρίτο πιο ακριβό payroll στη λίγκα με 195,6 εκατ. δολάρια, με Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν να εισπράττουν 87,2 εκατ. δολάρια αθροιστικά. Μέχρι στιγμής οι Κέλτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πίνακα της Ανατολικής Περιφέρειας, με ρεκόρ 56 νικών και 19 ηττών.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπλαζεβίτσιους: «Θέλω να δω τώρα τους οπαδούς που όταν προέβλεψες το 3-2 έλεγαν “χαχα, η σειρά θα είναι 3-0 για τον Παναθηναϊκό”»

Advertisement Στη συζήτηση που είχε ανοίξει πριν από τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στάθηκε ο Γκίτις…