Για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν, μίλησε στο “Pat McAfee Show” ο 40χρονος φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς.
“Έχω και ο Μάικλ Τζόρνταν είμαστε καλά. Δεν μιλάμε. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει επειδή ακόμη παίζω. Ακόμη, είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Όλοι ξέρουμε τον Μάικλ Τζόρνταν. Ακόμη και αν δεν τον ξέρεις προσωπικά, είναι ένας από τους ανταγωνιστικούς παίκτες στην ιστορία. Μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου, δεν θα με βλέπει να πηγαίνω πάνω κάτω, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «23». Είναι σε στυλ «δεν σου μιλάω καν. Μην μου μιλάς αυτή τη στιγμή. Μην με παίρνεις τηλέφωνο»”, ανέφερε ο “βασιλιάς”.
Παράλληλα, μίλησε και για τον Κόμπε Μπράιαντ: “Εγώ με τον Κόμπε δεν είχαμε καμία επαφή μέχρι να βρεθούμε στην ολυμπιακή ομάδα. Εκεί αποκτήσαμε εξαιρετική σχέση. Όταν πήγα στους Λέικερς και αποσύρθηκε, η σχέση μας έγινε ακόμη καλύτερη. Μου είπε ότι αν χρειαστώ κάτι να το ζητήσω. Εφόσον ήμουν στους Λέικερς, ήμουν οικογένεια”.