Τον παίκτη από το ΝΒΑ με τον οποίο ασχολήθηκε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους μέσω του “Basketnews.com”.
“Ο Ντάριο Σάριτς είχε εμπειρία στην EuroLeague παίζοντας στην Εφές, πριν πάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι τραυματισμοί και οι αλλαγές ρόλων στο ΝΒΑ έχουν μειώσει την πρόοδό του και τώρα είναι στο Ντένβερ παίζοντας μαζί με τον Γιόκιτς, αλλά έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο”, ανέφερε.
“Με την player option να πλησιάζει, θα προτιμούσα να τον δω να επιστρέφει στην Ευρώπη, αντί να κυνηγάει το όνειρο του ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ρεπορτάζ τον κυνηγήσε στην τελευταία offseason, αλλά πήρε αντί γι’ αυτόν τον Γιούρτσεβεν”, σημείωσε.
