Δηλώσεις για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του Βελιγραδίου, Αϊζέια Κάνααν.
“Θα είμαι ενθουσιασμένος (σ.σ. για την επιστροφή στον Πειραιά). Θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, όμως είναι ωραίο να βλέπεις γνωστά πρόσωπα. Στο τέλος, είναι ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που επιστρέφω στον Πειραιά και θα δω τους παλιούς μου συμπαίκτες”, σημείωσε.
“Ξέρουμε ότι μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση και έχουμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια καθώς έχουμε περιορισμένο αριθμό παικτών, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, οι προπονητές μάς έχουν προετοιμάσει και είναι στο χέρι μας να βγούμε και να παίξουμε. Δεν στεκόμαστε στις απουσίες που έχουμε”, είπε.