Την ομάδα που θα μπορούσε να αποτελέσει προορισμό για τον σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ, αποκαλύπτει νέο δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “Fadeawayworld”, οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα μπορούσαν να χτυπήσουν την πόρτα των Σίξερς για τον θηριώδη άσο, προσφέροντας ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα αποτελείται από τον Τζέιλεν Ντούρεν, τον Ρον Χόλαντ, τον Αϊζέια Στιούαρτ, καθώς και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου.
Ο Εμπίιντ φέτος διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν πρόκειται να πατήσει ξανά παρκέ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Ο κορυφαίος παίκτης των Σίξερς σε μόλις 19 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 23,8 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 30,2 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.
