«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα;

Ολοένα και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ για τη θέση του προπονητή.

“Ένας από τους προπονητές με το μεγαλύτερο διακύβευμα τους επόμενους μήνες, είναι ο Χοάν Πενιαρόγια. Μια άδεια από τίτλους χρόνια, μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο από τον σύλλογο. Εν αναμονή του τι μπορεί να συμβεί στην ευρωπαϊκή και εγχώρια διοργάνωση, η ομάδα της Καταλονίας εξετάζει τις λύσεις της για την επόμενη χρονιά, και ο προπονητής που της αρέσει περισσότερο είναι ο Τσάβι Πασκουάλ”, γράφει ο Σέρχιο Μαρτίνεθ στην ιστοσελίδα “Solobasket”.

Advertisement

“Παρόλα αυτά, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης τους επόμενους μήνες, ενδιαφέρει επίσης άλλους συλλόγους που θα μπορούσαν να είναι στην EuroLeague την επόμενη σεζόν, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η UNICS Καζάν”, προσθέτει.

Περισσότερα