Διαφωνία μεταξύ Εργκίν Αταμάν και Βασίλιε Μίτσιτς: «Δεν νομίζω»

Να σχολιάσει τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν πως οι Μπόστον Σέλτικς θα πρέπει να θεωρούνται πρωταθλητές κόσμου μόνο αν επικρατήσουν του Παναθηναϊκού, κλήθηκε ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ των Φοίνιξ Σανς σχολίασε τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του στην Αναντολού Εφές, υποστηρίζοντας οι Κέλτες βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο.

Advertisement

“Ο πρώην προπονητής σου, Εργκίν Αταμάν, είπε ότι αν οι Σέλτικς θέλουν να θεωρούνται παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν (κόντρα στον Παναθηναϊκό). Συμφωνείς μαζί του;”, ήταν το ερώτημα της ισπανικής Mundo Deportivo.

“Δεν νομίζω. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή, δεν είναι μια πραγματική σκέψη. Είναι πολύ καλοί, αυτή είναι η γνώμη μου. Τώρα παίζω εναντίον τους, είναι άλλο επίπεδο ποιότητας”, υπογράμμισε.

Περισσότερα