«Ψήνεται» ιστορική επιστροφή στον Ολυμπιακό; – «Επαφές μεταξύ των δύο πλευρών»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πάτρικ Μπέβερλι που έμεινε ελεύθερος από την Χάποελ Τελ Αβίβ, κάνει λόγο ο Σιμόνε Ματσόλα στο “Backdoor Podcast”.

“Σύμφωνα με όσα μάθαμε, υπήρξαν επαφές μεταξύ του Πάτρικ Μπέβερλι και του Ολυμπιακού με τον ατζέντη που πρότεινε τον παίκτη στους Έλληνες «εκμεταλλευόμενος» την κρίσιμη κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος θα μπορούσε να παραμείνει στα πιτς για μεγαλύτερο διάστημα από το αναμενόμενο”, αναφέρει.

Advertisement

“Παρά την παρουσία των Βιλντόζα και Γουίλιαμς-Γκος, σε συνδυασμό με την αποθεραπεία του Έβανς, θα ήταν λογικό να συμπεριληφθεί ένας παίκτης (και ένας χαρακτήρας) όπως ο Μπέβερλι;”, αναρωτιέται ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Σε 14 εμφανίσεις στο EuroCup κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Μπέβερλι είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1,4 κλεψίματα ανά ματς.

Περισσότερα