«Αντιμετώπισα τον Τζόρνταν, αλλά αυτός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που κλήθηκε να μαρκάρει στην καριέρα του, μίλησε ο παλαίμαχος σούτινγκ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάικλ Κούπερ.

“Ο κόσμος με ρωτάει όλη την ώρα ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος για εμένα. Πάντα λέω τον Λάρι Μπερντ. Έπαιξα εναντίον του Μάικλ Τζόρνταν, του Τζορτζ Γκέρβιν, του Άντριου Τόνι. Όλοι αυτοί οι παίκτες μόλις πάσαραν την μπάλα, είχαν την τάση να σταματούν για ένα δευτερόλεπτο”, ανέφερε στην εκπομπή “All The Smoke”.

Advertisement

“Ο Λάρι δεν θα έκανε ποτέ διάλειμμα. Ο Λάρι θα πήγαινε να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ, να στήσει ένα back pick, θα πήγαινε να κάνει κάτι που θα είχε επίδραση στην κατοχή της ομάδας του. Για αυτό ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος”, υπογράμμισε.

Στα 13 χρόνια που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, ο Μπερντ μέτρησε κατά μέσο όρο 24,3 πόντους, 10,0 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ ανά αγώνα.

Περισσότερα