Έναν… παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η Βιλερμπάν, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο.
“Η Βιλερμπάν ήθελε να υπογράψουμε. Μου είπαν ότι έδειχνα σε πολύ καλή κατάσταση. Μου είπαν «μπορούμε να σε δούμε να καρφώνεις;». Τους είπα να με υπογράψουν και θα δουν τι μπορώ να κάνω”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Γουίλιαμς.
Στο ΝΒΑ ο έμπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Γιορκ Νικς, Μαϊάμι Χιτ και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Επίσης, εκτός των “πρασίνων” έχει περάσει από Γκολντ Λάιονς, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Σημειώνεται πως ο Αμερικανός μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό το 2023, δεν έχει υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα.