Πρώην σύντροφος Χάουαρντ: «Ο Ντουάιτ έλεγε ότι ο ΛεΜπρόν δεν είχε λυπηθεί με τον θάνατο του Κόμπε»

Μια άγνωστη ιστορία σχετικά με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του, Ρόις Ριντ με αφορμή τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ.

“Έλεγε (σ.σ. ο Χάουαρντ) πως ο ΛεΜπρόν δεν είχε κλάψει, ούτε είχε λυπηθεί με τον θάνατο του Κόμπε. Έλεγε πως όταν ήταν στο αεροπλάνο δεν έβγαζε κανένα συναίσθημα και απλώς χαλάρωνε. Όλοι ήταν στεναχωρημένοι και αυτός ήταν αδιάφορος. Έλεγε ότι η μόνη φορά που έβγαλε συναίσθημα ήταν όταν βγήκε από το αεροπλάνο και κατευθύνθηκε στο αμάξι. Ήταν η πρώτη φορά που έδειξε συναίσθημα”, ανέφερε η Ριντ σύμφωνα με το “Fadeawaywοrld”.

Advertisement

“Όταν είπα αυτή την ιστορία στον φίλο μου, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να μου τα είπε όλα αυτά και για ποιον λόγο να πει κάποιος ψέματα για ένα τέτοιο θέμα. Δεν θα άλλαζε τον τρόπο που νιώθω. Ο ΛεΜπρόν ήταν ο αγαπημένος παίκτης του γιού μου. Ήθελε να έχει τα παπούτσια του”, τόνισε στο “Funky Friday” podcast, υποστηρίζοντας πως ο “Superman” προσπάθησε να χαλάσει με αυτό τον τρόπο την εικόνα που είχε ο γιος τους για τον “βασιλιά”.

Περισσότερα