Η κορυφαία 5άδα της EuroLeague – Τρεις παίκτες ελληνικών ομάδων δίνουν το «παρών»

Την καλύτερη πεντάδα της σεζόν στην EuroLeague, με βάση την έως τώρα παρουσία των παικτών της διοργάνωσης, παρουσίασε το “Backdoor Podcast”, με όλους τους συντάκτες του ιταλικού ΜΜΕ να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Στην πέμπτη θέση λαμβάνοντας το 18% των ψήφων βρέθηκε ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, ο οποίος φέτος μετρά κατά μέσο όρο 13,4 πόντους και 7,1 ριμπάουντ ανά ματς. Με 37% έπεται ο πρώην γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και νυν της Βιλερμπάν, Τεό Μαλεντόν, ο οποίος στη πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση έχει 18,0 πόντους και 4,5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Advertisement

Το 54,5% των προτιμήσεων έλαβε ο “εγκέφαλος” της Παρί, Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος σκοράρει 18,4 πόντους και μοιράζει 7,6 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθεί ο σταρ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, με 19,8 πόντους και 3,6 ασίστ ανά παιχνίδι, με ποσοστό 90%, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία επέλεξαν τον πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοβ που μετά την επιστροφή του από το Σακραμέντο, έχει κατά μέσο όρο 20,1 πόντους και 6,4 ριμπάουντ ανά ματς.

Περισσότερα