Αιχμές Μπαρτζώκα για τη διαιτησία: «Δεν ξέρω πόσες περισσότερες βολές σούταρε ο Παναθηναϊκός, τα κριτήρια ήταν διαφορετικά»

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας.

“Κάναμε πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός χτύπησε στο transition με αιχμή του δόρατος σίγουρα τον Οσμάν. Πήραν πολλές φάσεις στο transition. Και όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ, εμείς το διαχειριστήκαμε λάθος τελείως, δώσαμε επιθετικό ριμπάουντ στο Σλούκα, σε εκείνο το σημείο. Μόλις περάσαμε μπροστά αντί να πάμε σε πολύ μετρημένες επιθέσεις, κυκλοφορώντας την μπάλα και να κάνουμε 3-4 δυνατά defensive stops, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό και πήρε ξανά αυτοπεποίθηση. Στην ουσία χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες σε καλή κατάσταση απόψε για να κερδίσουμε, υπήρχαν παίκτες που δεν μπήκαν το πνεύμα του αγώνα. Και για να κερδίσεις εδώ χρειάζεσαι λίγο καλύτερη εμφάνιση από αρκετούς παίκτες”, δήλωσε.

Advertisement

“Δεν πήραμε καθόλου φάουλ σε όλες αυτές τις φάσεις. Σε όλα τα mismatch που είχαμε μέσα, δεν πήραμε φάουλ. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός σούταρε δεν ξέρω πόσες περισσότερες βολές από εμάς. Νομίζω ότι τα κριτήρια ήταν κατά τη γνώμη μου διαφορετικά, αλλά ΟΚ, η έδρα αυτό σημαίνει”, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που είχε στους ψηλούς.




Περισσότερα