«Δεν μπορώ να πω ότι το 2025 είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην EuroLeague»

Στις σημαντικές απουσίες που είχε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Λιθουανός αναλυτής, Ρίτις Βισνιάουσκας στο “Urbonus” podcast.

“Έπαιξαν κόντρα στην Παρτιζάν χωρίς τον καλύτερο σέντερ στη λίγκα (σ.σ. Λεσόρ), χωρίς έναν από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στη λίγκα (σ.σ. Σλούκας), χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν. Δεν μπορώ να πω ότι το 2025 είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ, αλλά είναι ένας έμπειρος βετεράνος της EuroLeague”, σημείωσε.

Advertisement

“Ήταν χωρίς δύο πόιντ γκαρντ, δύο χειριστές, και χωρίς τον καλύτερο σέντερ τους, και ακόμη και έτσι απέδωσαν έτσι όπως είδαμε”, πρόσθεσε στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”.

Δείτε όλη την εκπομπή:

Περισσότερα
Περισσότερα

«Καρφιά» Λόιντ για Μπέβερλι: «Δεν μιλάς για καταστάσεις άλλων ανθρώπων, ειδικά όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει»

Την αποχώρηση του Πάτρικ Μπέβερλι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, σχολίασε ο σούτινγκ γκαρντ της Μονακό, Τζόρνταν Λόιντ.…