«Αυτός ο παίκτης είναι το καλύτερο fit και αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός»

Το δικό του σχόλιο για τη μεταγραφή του Γουένιεν Γκέιμπριελ στον Παναθηναϊκό, έκανε ο general manager της Χάποελ Τελ Αβίβ, Γιώργος Χήνας, μιλώντας στην εκπομπή “Πάρε Βάλε powered by bet365” στο κανάλι της KingBet στο YouTube.

“Νομίζω ότι είναι εξαιρετική κίνηση. Ήταν ίσως όχι το καλύτερο όνομα που υπήρχε στην αγορά, αλλά το καλύτερο fit. Δηλαδή ακριβώς αυτό που χρειαζόταν”, τόνισε.

Advertisement

“Ένας hustler αμυντικός κοντά στο πρωτότυπο του Λεσόρ, με διαφορετικά στοιχεία στην επίθεση, αλλά αμυντικά πάρα πολύ δυνατό παιδί. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή. Ήταν πολύ καλή κίνηση, εξαιρετική”, υπογράμμισε.

Δείτε όλη την εκπομπή:

Περισσότερα
Περισσότερα

«Καρφιά» Λόιντ για Μπέβερλι: «Δεν μιλάς για καταστάσεις άλλων ανθρώπων, ειδικά όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει»

Την αποχώρηση του Πάτρικ Μπέβερλι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, σχολίασε ο σούτινγκ γκαρντ της Μονακό, Τζόρνταν Λόιντ.…