Για επαφές της Μπαρτσελόνα με τον έμπειρο τεχνικό της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, κάνει λόγο το “The Home of Glory”.
“Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Σέρβος coach, Σβέτισλαβ Πέσιτς, είχε μια μακράς διάρκειας κουβέντα με την ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, ούτε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ούτε ο Μάριο Μπρούνο Φερνάντεθ ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη συνάντηση”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, με το σερβικό “SportKlub” να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του.
Υπενθυμίζεται πως ο 75χρονος προπονητής έχει εργαστεί στους “μπλαουγκράνα” από το 2002 έως το 2004 και από το 2018 έως το 2020, ενώ το 2003 κατέκτησε με τους Καταλανούς την EuroLeague.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της διοργάνωσης, έχοντας ρεκόρ 10 νικών και 9 ηττών.