Τους Σέιν Λάρκιν, Μάικ Τζέιμς και Κέντρικ Ναν κλήθηκε να βάλει σε σειρά προτίμησης ο αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com”, Ρίτις Βισνιάουσκας.
“Μπορώ να κατατάξω τις προτιμήσεις μου. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον. Ο Κέντρικ Ναν πρώτα απ’ όλα είναι αριστερόχειρας, κάτι που τον καθιστά δύσκολο στο μαρκάρισμα. Κάνει drive, σουτάρει, έχει την αυτοπεποίθηση. Είναι ψηλότερος από τους άλλους δύο, που είναι σημαντικός παράγοντας”, ανέφερε στο “Urbonus” podcast.
“Αν ψάχνεις ποιος από τους τρεις θα είχε μεγάλο ρόλο σε ομάδα ΝΒΑ και θα είχε μέσο όρο 15 πόντους ανά αγώνα ως βασικός γκαρντ, ο Ναν το έκανε αυτό για τον Έρικ Σποέλστρα. Η έλλειψη μεγέθους κάνει τον Μάικ Τζέιμς και τον Σέιν Λάρκιν παίκτες που πιθανώς δεν θα μπορούσαν να έχουν μεγάλο ρόλο σε ομάδα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Αυτό με κάνει να διαλέξω τον Ναν ως τη Νο. 1 επιλογή και τον Μάικ Τζέιμς ως δεύτερη επιλογή”, είπε.
Δείτε την εκπομπή: