Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του σέντερ της Άλμπα Βερολίνου, Τρέβιον Γουίλιαμς, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με το “Sport 5” και τον Όμρι Μάνχαϊμ οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, με τις περισσότερες λεπτομέρειες να έχουν ρυθμιστεί. Ο 24χρονος άσος θα υπογράψει στους Ισραηλινούς μέχρι το τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιό του να περιλαμβάνει και οψιόν για την επόμενη. Ο Γουίλιαμς, μάλιστα, ίσως αγωνιστεί για την ομάδα του Κάτας στο επόμενο ματς με την Ζαλγκίρις.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά του “έπαιξε” και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως πιθανός αντικαταστάτης του Μόουζες Ράιτ, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” προτίμησαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Νέιθαν Μένσα.