Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στην εκπομπή του αδερφού του, Θανάση, με τίτλο “Thanalysis“.
“Μπαίνοντας στη σεζόν, είπα το εξής. Μπορούμε να πούμε ότι πρέπει να είσαι σαν αυτόν τον παίκτη, τον Λούκα, τον Γιόκιτς, τον Σάι, τον Εμπίιντ, τον Μπούκερ, τον Μοράντ, πολλούς παίκτες… Δεν υπάρχει άλλος Γιάννης. Δεν υπήρξε ποτέ άλλος Γιάννης σε όλη την ιστορία του παιχνιδιού. Δεν είμαι 130 κιλά όπως ο Shaq. Σε μια καλή μέρα είμαι 111”, ανέφερε ο “Greek Freak”.
“Πρέπει να το τονίσω αυτό. Δεν θέλω να είμαι KD, Λούκα ή Σάι, οι οποίοι προφανώς έχουν εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους και είναι πολύ ταλαντούχοι σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού. Δεν υπήρχε ποτέ άλλος σαν εμένα, οπότε γιατί να προσπαθήσω να αλλάξω; Απλά πρέπει να εξελίξω τον Γιάννη. Και αυτή ήταν η νοοτροπία μου όλη τη χρονιά. Να εξελίξω τον Γιάννη. Κάθε μέρα. Και μέχρι στιγμής λειτουργεί”, πρόσθεσε.
Δείτε την εκπομπή:
