Αιχμές κατά του ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με αφορμή τις φήμες περί μετακίνησής του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, άφησε ο δημοσιογράφος του ESPN, Στίβεν Α. Σμιθ.
“Δεν θέλω να τον δω στους Γουόριορς γιατί δεν το αξίζει. Ο ΛεΜπρόν δεν αξίζει να παίζει στο πλευρό του Στεφ Κάρι. Να κρατήσει τον κ*** του στο Λος Άντζελες. Είχες τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, είχες τον Κάιλ Κούζμα, είχες τον Μοντρέζλ Χάρελ, είχες τον Άλεξ Καρούζο και τι έκανες; Άφησες τόσους παίκτες να φύγουν επειδή ήθελες να πάρεις τον Γουέστμπρουκ”, είπε στην εκπομπή “First Take”.
“Ο Γουέστμπρουκ δεν ήταν καλός με τους Λέικερς και εσύ (σ.σ. ο ΛεΜπρόν) το ήθελες αυτό. Πολλές φορές παγιδευόμαστε στο ατομικό μεγαλείο του ΛεΜπρόν και δεν δίνουμε αρκετή σημασία στη δύναμη της επιρροής του και στις κινήσεις που αναγκάζει την ομάδα να κάνει”, σημείωσε.
