Για τη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, μίλησε ο Σέρβος αναλυτής, Σρντζαν Ραντόγιεβιτς.
“Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αυτά τα πράγματα, γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και πώς ξεκίνησε. Το μόνο που ήθελα να σχολιάσω είναι η όλη κατάσταση. Ο Μπαρτζώκας γκρίνιαζε σε όλο το παιχνίδι”, δήλωσε στο “Points Guts” podcast.
Από την άλλη, ο Μίλος Βουγιάκοβιτς σχολίασε και τον έντονο διάλογο του Έλληνα τεχνικού με τον σέντερ της Παρτιζάν, Ταϊρίκ Τζόουνς, λέγοντας: “Θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα στον Ταϊρίκ Τζόουνς. Θα συζητηθεί στα αποδυτήρια αν είναι λάθος, όμως η πρώτη αντίδραση είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου, τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Μπορούμε να το σχολιάσουμε γιατί δεν έγινε κάτι πολύ μεγάλο”.