Το δικό του σχόλιο για τα όσα έγιναν εντός παρκέ στην αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.
“Στη δεύτερη και την τέταρτη περίοδο, από τους 24 πόντους του Ολυμπιακού, μόνο οι 6 προέρχονταν από γκαρντ. Και ήταν όλοι από τον Φουρνιέ. Ο ΜακΚίσικ, ο Ντόρσεϊ, ο Βιλντόζα, ο Γουόκαπ και ο Γκος είχαν 0/14 εντός παιδιάς”, τόνισε ο Λιθουανός αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com” στο “Urbonus” podcast.
“Αυτό που επίσης μου φάνηκε περίεργο για τον Ολυμπιακό, ήταν ότι παρότι η Παρτιζάν έπαιξε πολλά λεπτά με αυτό το σχήμα με τους τέσσερις γκαρντ -στην 4η περίοδο έπαιξαν για λίγα λεπτά με Τζόουνς και Ντέιβις-, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην 4η περίοδο είχε μόνο μία προσπάθεια εντός παιδιάς. Η Παρτιζάν προσπάθησε να προστατεύσει το ζωγραφιστό και να μην πάει η μπάλα σε αυτόν, αλλά την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έκανε κακή δουλειά προσπαθώντας να στείλει τον μπάλα στο ζωγραφιστό”, υπογράμμισε.
Δείτε όλη την εκπομπή: