Το εξαιρετικό πακέτο που ενδέχεται να στείλει τον Εμπίιντ στο Μαϊάμι

Έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν οι Μαϊάμι Χιτ να κάνουν δικό τους τον ηγέτη των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ, παρουσίασε η ιστοσελίδα “Fadeawayworld”.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα που υπογράφει ο Έντι Μπίταρ, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα θα μπορούσε να εντάξει στο ρόστερ της τον θηριώδη σέντερ, παραχωρώντας ως ανταλλάγματα τους Μπαμ Αντεμπάγιο, Νίκολα Γιόβιτς και Ντάνκαν Ρόμπινσον. Παράλληλα, ενδέχεται να προσφέρουν και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου.

Advertisement

Μέχρι στιγμής, ο Εμπίιντ έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας κατά μέσο όρο 19,8 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ σε 31,3 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Ανάλογα με το αν και το πώς θα χάσει στο Final Four, θα έβλεπα τον Παναθηναϊκό σε FIBA, ΝΒΑ, ή… Ασία του χρόνου»

Τη δική του άποψη για τις ομάδες στις οποίες πιθανή αποτυχία στο Final Four θα προκαλέσει αλλαγές, εξέφρασε…
Περισσότερα

Μονέκε: «Ο Σλούκας έχει 11 Final Four, ο Μάικ Τζέιμς 3, και θα λένε ότι είναι καλύτερος παίκτης – Με πόσες κακές ομάδες πήγε;»

Για τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται σε ατομικό επίπεδο οι παίκτες από τον κόσμο, και το ρόλο…