Τοποθετήθηκε για ένα πιθανό ματς μεταξύ των πρωταθλητών NBA και EuroLeague ο Φοντέκιο

Advertisement

Για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν ματς ανάμεσα σε ευρωπαϊκές ομάδες και σε αυτές του ΝΒΑ, τοποθετήθηκε ο Ιταλός σμολ φόργουορντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Σιμόνε Φοντέκιο.

“Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ενδιαφέρον επειδή πάντα υπάρχει η κουβέντα ανάμεσα σε EuroLeague και NBA. Νομίζω πως έχει ανέβει το επίπεδο στην EuroLeague, όμως παραμένουν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Το έμαθα πολύ καλά από την πρώτη μου χρονιά. Είναι σαν δυο διαφορετικά αθλήματα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον”, δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια στην “Mundo Deportivo”.

Τέλος, ρωτήθηκε και αν θα έπρεπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ να αντιμετωπίζει σε ένα ματς τον νικητή της EuroLeague και να αναδεικνύεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής. “Δεν ξέρω (σ.σ. γέλια). Σίγουρα όμως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον”, είπε.

Περισσότερα