Τη δική του εκτίμηση για το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του Κίναν Έβανς, έκανε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.
“Ο Έβανς πιστεύω ότι θα… σκιστεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό. Περιμένω να δω πώς θα μπορέσει να τον ενσωματώσει μεσούσης της περιόδου και μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν ο coach Μπαρτζώκας”, τόνισε.
“Δεν είναι απλά ότι θα μπει ένα κομμάτι. Μπορεί να αναλάβει ένα ηγετικό ρόλο. Επειδή μπορεί να είναι “στρατηγός” στο παρκέ, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα τον εντάξει. Είναι δύσκολο το να μην αλλάξουν οι ισορροπίες. Τώρα, ποιος θα μείνει πιο πίσω; Είναι πολύ δύσκολο… Στο δικό μου το μυαλό δεν θα αποκλείσω αν τυχόν αυτό συμβεί πριν την 18η αγωνιστική, κάποιος από τους παίκτες να φύγει από τον Ολυμπιακό. Δεν χωράνε όλοι αυτοί”, σημείωσε.
Δείτε την εκπομπή: