Δύο κορυφαίες ομάδες της EuroLeague «παίζουν» για Καμπόκλο


Αυξημένες είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Μπρούνο Καμπόκλο στην EuroLeague, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο “BandSports”.

Με βάση τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο 29χρονος άσος καλείται να πάρει απόφαση σχετικά με το μέλλον του και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Χάποελ Τελ Αβίβ, όπως έπραξε πρόσφατα ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του, Τζόναθαν Μότλεϊ. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες, συγκαταλέγονται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναζητά ταυτόχρονα και έναν γκαρντ, αλλά και η Φενέρμπαχτσε.

Advertisement

“Παρά το ταλέντο του, η προϊστορία του με εξωαγωνιστικά προβλήματα σε ομάδες όπως η Βενέτσια, η Παρτιζάν και τώρα η Χάποελ Τελ Αβίβ, θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που εξετάζουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρ πριν κλείσουν μια πιθανή μεταγραφή”, αναφέρει το “piratasdelbasket”.

Περισσότερα