Αιχμές για το βαθμό προσήλωσης του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον στη δουλειά, άφησε ο παλαίμαχος σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κέντρικ Πέρκινς.
“Βλέπω παίκτες όπως ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να μπαίνουν στη σεζόν και δεν γνωρίζω αν απαραίτητα δουλεύει όσο χρειάζεται”, ανέφερε ο πρωταθλητής του 2008 σε σχόλιο του στην εκπομπή “First Take” του δικτύου ESPN.
Τη φετινή σεζόν ο πόιντ γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς μετρά κατά μέσο όρο 14,6 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ σε 34,6 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, με τις επιδόσεις του να απέχουν κατά πολύ από τους μέσους όρους των τελευταίων ετών που του χάρισαν το εισιτήριο για την Team USA, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους πρόσφατους Oλυμπιακούς Αγώνες.
