Ξεκάθαρος ο Μπαρτζώκας για Πετρούσεφ – Τι συνέβη με τον Σέρβο

Advertisement

Ένα σχόλιο για την αποχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ με προορισμό το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα, κλήθηκε να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

“Δεν έχω κάποιο σχόλιο για τον Πετρούσεφ. Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση, γιατί θεωρεί ότι θα έχει σημαντικότερο ρόλο και χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση. Και αυτή τη στιγμή, έγινε πράξη”, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την κατάσταση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, είπε: “Δεν είναι έτοιμος να παίξει, γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση, σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Αλλά έρχεται μαζί μας γιατί στο τσάρτερ θα είμαστε 15 άτομα και θα κάνουμε προπόνηση και την επόμενη του αγώνα, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής”.

Περισσότερα