Πρόταση στον βετεράνο σέντερ, Μπίσμακ Μπιγιόμπο έχει καταθέσει ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Telegraf”.
“Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στα ραντάρ τους τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, ο τελευταίος σύλλογος του οποίου ήταν η Οκλαχόμα Σίτι. Ο Αστέρας και ο Μπιγιόμπο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό καιρό. Παρότι εικάζεται ότι η Παρτιζάν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Αστέρας είναι αυτός που τον θέλει”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.
“Έχει σταλεί προσφορά στον παίκτη και πλέον αναμένεται η απάντηση του ατζέντη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει στους ερυθρόλευκους”, σημειώνουν οι Σέρβοι.
Ο Μπιγιόμπο που είχε επιλεγεί στο Νο. 7 από τους Σακραμέντο Κινγκς το 2011, στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μέμφις Γκρίζλις, Φοίνιξ Σανς, Σάρλοτ Χόρνετς, Ορλάντο Μάτζικ και Τορόντο Ράπτορς.
