Ρίβερς: «Ο Λίλαρντ πίστευε ότι θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα»

Advertisement

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την περσινή σεζόν του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς, προέβη ο προπονητής των “ελαφιών”, Ντοκ Ρίβερς.

“Ο Dame ήρθε στην ομάδα, δύο ημέρες πριν την προετοιμασία. Όλο αυτό ήταν λογικό να οδηγήσει στο να μην υπάρχει η καλύτερη δυνατή σύνδεση στην ομάδα”, ανέφερε ο head coach της ομάδας του Ουισκόνσιν.

“Αυτό που σκέφτομαι, είναι πως ο Λίλαρντ νόμιζε ότι θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Δεν μπορούσε να κάνει μερικά πράγματα που ήθελε. Όταν ήρθα στην ομάδα, μπορούσα να το νιώσω αυτό. Μετά έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του”, τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μπακς πέρσι αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ της Ανατολικής Περιφέρειας, με τον Λίλαρντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στα “πιτς” με προβλήματα τραυματισμών.

Περισσότερα