Για την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και για τη μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Μάικ Τζέιμς, μίλησε ο Σέρβος προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.
“Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα. Άξιζαν τη νίκη και είχαν σαφώς περισσότερη ενέργεια. Ήταν καλύτεροι σε κομβικά σημεία. Η κακή μας άμυνα, τους έδωσε εύκολους πόντους στο transition, που είναι το παιχνίδι τους ειδικά εντός έδρας. Επίσης, ενώ συνήθως δεν είμαστε κακοί στα ριμπάουντ, επιτρέψαμε να πάρουν πολλά επιθετικά. Προφανώς και μας έλειπε η ομαδικότητα”, ανέφερε ο τεχνικός των Μονεγάσκων.
“Μας λείπουν παίκτες, ο Μάικ Τζέιμς πρέπει να βρει τη φόρμα του, όπως και ο Τζόρνταν Λόιντ. Δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε. Επίσης, όποιες και αν είναι οι αποφάσεις των διαιτητών, θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Κάνουν επίσης λάθη. Δεν είναι καλό όταν σταματούν τόσο πολύ το παιχνίδι, όμως κάποιες φορές είναι απαραίτητο”, τόνισε.