Αντίπαλοι για Αντετοκούνμπο: «Συγνώμη, πάντα έτσι κάνει αυτός;»

Advertisement

Την ειλικρινή απορία των αντίπαλων παικτών βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γυμνάζεται σε εξαντλητικούς ρυθμούς πριν από αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, έφερε στο φως η Μίριν Φέιντερ.

“Ο Γιάννης συνέχισε να γυμνάζεται σε βαθμό εμμονής. Στις τρεισήμισι το μεσημέρι ήταν ήδη μούσκεμα στον ιδρώτα, παρόλο που τέσσερις ώρες αργότερα είχε αγώνα”, γράφει στο βιβλίο της “Γιάννης – Εκτόξευση Αστέρια”.

“Οι παίκτες των αντίπαλων ομάδων σήκωναν το βλέμμα καθώς έδεναν τα κορδόνια τους πριν από την προθέρμανση και έβλεπαν τον Γιάννη να τρέχει σαν μανιακός στο παρκέ. «Συγνώμη, πάντα έτσι κάνει αυτός;». «Ναι», απαντούσαν οι υπόλοιποι Μπακς. «Να σας συστήσουμε τον Γιάννη μας»“.

Περισσότερα
Περισσότερα

Τρεις «παίζουν» δυνατά για αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ – Αναλυτικά οι πιθανότητες κάθε ομάδας

Advertisement Η αγορά των αποδόσεων δίνει ήδη μια ξεκάθαρη εικόνα για τα πιο πιθανά σταυρώματα του Παναθηναϊκού στα…