Για τα δύσκολα πρώτα χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν μπήκε στο NBA, μίλησε ο παλαίμαχος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Καρόν Μπάτλερ.
“[Τον Γιάννη] δεν τον ένοιαζε η φήμη του αντιπάλου του. Θα τα έβαζε μαζί του και το πολύ πολύ να έτρωγε τα μούτρα του. «Όλοι οι superstars κυριαρχούσαν απέναντι του»”, αναφέρει ο Μπάτλερ μιλώντας στην Μίριν Φέιντερ και στο βιβλίο “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.
“Αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Κακά τα ψέματα, ο Γιάννης δεν είχε τα εφόδια για να τους αντιμετωπίσει”, συμπλήρωσε ο πρωταθλητής του 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς.
“Στην άμυνα, ο Γιάννης βρισκόταν πάντοτε ένα βήμα πίσω από τον αντίπαλό του. Δεν ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί τη σωματική υπεροχή των άλλων, οπότε έσπρωχνε και τραβολογούσε”, γράφει η Αμερικανίδα συγγραφέας.
