Στη σχέση του με τον Στιβ Νας αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, αποκαλύπτοντας πως ο παλαίμαχος γκαρντ για πολλά χρόνια δεν τον συμπαθούσε.
“Παρότι τα κάναμε χάλια και αφήσαμε τον Στιβ Νας να αποχωρήσει, ήθελα να μείνω φίλος μαζί του. Ήθελε λίγο το χρόνο του. Δεν με συμπαθούσε για αρκετό καιρό. Τώρα βέβαια είμαστε φίλοι. Είναι ΟΚ να είσαι φίλος με εκείνους. Είναι εντάξει να είσαι κοντά τους. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί τους και αν το κάνεις, τότε όλα θα είναι εντάξει”, υποστήριξε ο επί σειρά ετών ισχυρός άνδρας των Τεξανών μιλώντας στο “Club Shay Shay” podcast.
Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν χαλάσει το 2004, με την αιτία να είναι οικονομικής φύσεως. Το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Μάβερικς τότε ήταν πενταετές με 4 εγγυημένες σεζόν, ενώ για την καθεμία θα λάμβανε 9 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Τότε εμφανίστηκαν οι Φοίνιξ Σανς, έδωσαν στον Νας ένα εξαετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που έφταναν τα 63 εκατομμύρια και έτσι αποχώρησε από τους Μάβερικς.