Έντονο παρασκήνιο στους Μπακς – «Ο προπονητής ξεπέρασε τα όρια – Αν έβγαινα και έλεγα όσα μου είχε κάνει…»

Advertisement

Πικρία για την αντιμετώπιση που είχε από τον πρώην προπονητή του στους Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, έβγαλε ο άλλοτε παίκτης των “ελαφιών”, Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς.

“Είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό το θέμα, διότι νομίζω ότι πλέον είμαι σε μια φάση που δεν θέλω να μιλάω άσχημα για κανέναν. Έχει περάσει καιρός, όμως αν θέλω να αξιολογήσω την κατάσταση, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που επωφελήθηκαν. Αν έβγαινα και έλεγα όσα μου είχε κάνει και όλες τις κουβέντες που είχαμε, θα καταλαβαίνατε ότι λίγοι θα πετύχαιναν σε αυτό το πλαίσιο”, ανέφερε ο πρώην γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ.

“Με ρωτούν πολύ συχνά για εκείνον και δεν θέλω να τον κρίνω. Ξέρω πως ξεπέρασε τα όρια και με άλλα παιδιά και αυτό είναι ασυγχώρητο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και όλα αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Δεν τον κατηγορώ όμως. Είμαι άντρας στην τελική και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όλα”, υπογράμμισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπετσίροβιτς: «Θα είναι πολύ κακό για τον Παναθηναϊκό αν μείνει εκτός Final Four – Έχει την ακριβότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου»

Advertisement Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Final Four εξέφρασε ο Σάνι Μπετσίροβιτς, με τον…